ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το κουρκούτι:
1) Σε ένα µπολ ανακατεύουµε την µπίρα µε τη µαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και σε ένα άλλο το αλεύρι µε το µπέικιν πάουντερ.2) Ενώνουµε τα δύο µείγµατα ανακατεύοντας καλά µε ένα πιρούνι ή µε το σύρµα µέχρι να οµογενοποιηθεί το µείγµα.

3)∆ιατηρούµε εκτός ψυγείου µέχρι να αναπτυχθεί η µαγιά για 1-2 ώρες και µπορούµε να το χρησιµοποιήσουµε αµέσως µετά.

4) Βουτάµε τα κοµµάτια του µπακαλιάρου στο κουρκούτι και τηγανίζουµε στους 180°C µέχρι να χρυσίσουν.

Για τη σάλτσα:
1) Βάζουµε στο µούλτι το αγγουράκι, την κάππαρη και το κρεµµύδι.

2) Χτυπάµε µέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά µας και, αν χρειάζεται, µπορούµε να προσθέσουµε και λίγο νερό αν είναι πολύ πηχτό το µείγµα.

3) Αδειάζουµε και στραγγίζουµε καλά το µείγµα σε σουρωτήρι µε λεπτές τρύπες ή σε πετσέτα και τον στερεό αυτόν πολτό τον ανακατεύουµε µε τη µαγιονέζα, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τον µαϊντανό.

Για τις πατάτες:
1) Τηγανίζουµε τις πατάτες στο λάδι και σερβίρουµε µε το ψάρι και τη σάλτσα.

1) Τηγανίζουµε τις πατάτες στο λάδι και σερβίρουµε µε το ψάρι και τη σάλτσα.

Project Details
  • Περιγραφή: Τηγανητός μπακαλιάρος με φρεσκοκομμένες πατάτες, σαλάτα και σως της αρεσκείας σας
  • Συγγραφέας: Fish-Point Nezas

Related Portfolio

FISH BURGER

Εκτέλεση για τις κροκέτες Βράζουμε τον μπακαλιάρο και το κους κους σε ξεχωριστές κατσαρόλες

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Εκτέλεση 1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να