Εκτέλεση για τις κροκέτες
- Βράζουμε τον μπακαλιάρο και το κους κους σε ξεχωριστές κατσαρόλες σε μπόλικο νερό.
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με το βούτυρο τον άνηθο και τα κρεμμύδια.
- Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τον μπακαλιάρο και τον ανακατεύουμε με όλα τα υλικά.
- Σχηματίζουμε τις κροκέτες με τα χέρια μας και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα από πάνω.
Εκτέλεση για την sauce
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε την sauce στην άκρη.
Εκτέλεση για τα ψωμάκια
- Σε ένα μπολ διαλύουμε την μαγιά με ζεστό νερό.
- Προσθέτουμε το ηλιέλαιο, την ζάχαρη και αφήνουμε για 5 λεπτά. Επίσης προσθέτουμε το αυγό, το αλάτι και το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί ένα μικρό ζυμάρι.
- Ζυμώνουμε και χωρίζουμε το ζυμάρι σε μικρά κομμάτια.
- Τοποθετούμε τα μπαλάκια της ζύμης σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 10 λεπτά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά.
Project Details
- Περιγραφή Мπιφτέκι από σολωμό, μπακαλιάρο, γλώσσα και λαχανικά, φρεσκοκομμένες πατάτες, σαλάτα και σως της αρεσκείας σας