3)∆ιατηρούµε εκτός ψυγείου µέχρι να αναπτυχθεί η µαγιά για 1-2 ώρες και µπορούµε να το χρησιµοποιήσουµε αµέσως µετά.
4) Βουτάµε τα κοµµάτια του µπακαλιάρου στο κουρκούτι και τηγανίζουµε στους 180°C µέχρι να χρυσίσουν.
Για τη σάλτσα:
1) Βάζουµε στο µούλτι το αγγουράκι, την κάππαρη και το κρεµµύδι.
2) Χτυπάµε µέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά µας και, αν χρειάζεται, µπορούµε να προσθέσουµε και λίγο νερό αν είναι πολύ πηχτό το µείγµα.
3) Αδειάζουµε και στραγγίζουµε καλά το µείγµα σε σουρωτήρι µε λεπτές τρύπες ή σε πετσέτα και τον στερεό αυτόν πολτό τον ανακατεύουµε µε τη µαγιονέζα, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τον µαϊντανό.
Για τις πατάτες:
1) Τηγανίζουµε τις πατάτες στο λάδι και σερβίρουµε µε το ψάρι και τη σάλτσα.
1) Τηγανίζουµε τις πατάτες στο λάδι και σερβίρουµε µε το ψάρι και τη σάλτσα.
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει, περίπου 10 λεπτά.
2. Προσθέτουμε το σκόρδο και το τσίλι και σοτάρουμε μέχρι να ευωδιάσει, περίπου για ένα λεπτό. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε τη σάλτσα μέχρι να αρχίσει να πήζει λίγο, περίπου 15 λεπτά.
4. Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
5. Προσθέστε στη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε τις γαρίδες στη σάλτσα ντομάτας και σιγοβράστε μέχρι να ψηθούν, περίπου 2-3 λεπτά ανά πλευρά.
6. Αφαιρέστε τη σάλτσα ντομάτας από τη φωτιά ρίξτε μέσα τον μαϊντανό και το βασιλικό και ανακατέψτε.
7. Στραγγίζετε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τη σάλτσα ντομάτας και σερβίρετε. Γαρνίρετε με τυρί φέτα.
Copyright © 2017. Developed and Designed by Lioncode Web & Mobile Solutions